Zoeken op LinkedIn met Searchsoftware.

Searchsoftware is een volledig ATS voor recruiters. De software is ontwikkeld door recruiters die er dagelijks mee werken. Daarom weten wij precies wat er speelt en waar behoefte aan is.

Op dit moment is het voor veel recruiters van belang dat zij online kandidaten kunnen vinden, op LinkedIn, via Google, Stackoverflow etc.

Met Searchsoftware kunt u direct vanuit het ATS profielen vinden en toevoegen aan een vacature. 

Doorzoek het web of uw favoriete site zoals LinkedIn op kandidaten voor al uw openstaande vacatures! 
Met onze full text search is het mogelijk alle beschikbare online profielen te doorzoeken: zoals LinkedIn, Stackoverflow, Github etc. De perfecte kandidaat is snel gevonden en eenvoudig toe te voegen aan uw eigen talentpool. Searchsoftware is een volwaardig ATS waarbinnen u uw gehele recruitment operatie kunt managen.

Direct een match maken kan vanuit elke vacature. Maak een job aan en Searchsoftware doorzoekt met 1 druk op de knop zelf de bijpassende kandidaten uit uw database en de online profielen.

Een goede kandidaat gevonden, en dan…
Dan is deze persoon met 1 druk op de knop toe te voegen aan de openstaande vacature. Searchsoftware koppelt dan de data die u gevonden heeft en u kunt direct verder met zoeken zonder onderbreking. De longlist met naam, foto, functie en cv vult zich automatisch op de achtergrond. Een mooi overzicht vormt zich waarbij u in een oogopslag kunt zien hoe het met de zoekopdracht staat.

Natuurlijk is het handig wanneer u niet telkens opnieuw alle trefwoorden hoeft in te tikken. Daarom kunt u templates opslaan om verder te specificeren of om weer te gebruiken bij een vergelijkbare opdracht.

Searchsoftware maakt het simpel: met de opties AND OR EXC is elke denkbare zoekstring mogelijk.
Daarnaast kunt u via de full text search op elk moment uw database (her)inrichten. Maak eigen categorieën en voeg in een keer een groep mensen daar aan toe. U kunt zelf een eigen indeling maken. U kunt groepen mensen samenvoegen, verder opsplitsen in subcategorieën en natuurlijk wijzigingen aanbrengen.

Bovendien. 
Alle data is real time. Met Searchsoftware maakt u een einde aan statische data. Wanneer er nieuwe jobtitels ontstaan groeit de data mee in uw Searchsoftware database. U bent daarom altijd op de hoogte van loopbaanveranderingen.

‘Simple candidate search by the click of a button’. Kandidaten online vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Searchsoftware ontwikkeld voor en door Recruiters
%d bloggers like this: