Heeft u alles afgerond, voordat u op vakantie gaat?

searchsoftware_giraf

Wie zitten er nu in de aanbiedingsfase? Wie moeten er nog een assessment doen? Searchsoftware bewaakt uw workflow en managed uw recruitmentproces. En ohja, die ene kandidaat moet nog feedback krijgen: maak dan een to-do voor uzelf of voor een collega.

Grip op uw recruitmentproces en met een gerust gevoel op vakantie!

Met Searchsoftware ziet u in een oogopslag wie er in uw longlist staan en in welke fase iedereen zich bevindt. Ook ziet u de acties die ondernomen zijn. En door wie wat wanneer is gedaan. Wanneer een volgende actie te lang op zich laat wachten krijgt u een melding op uw dashboard.

Voorbeeld: Een kandidaat solliciteert op een vacature. Status: sollicitant. U heeft het profiel gelezen, maar de kandidaat is nog niet uitgenodigd op gesprek. Status: Goedgekeurd (of afgekeurd). Actie: Uitnodigingsmail voor gesprek. Als er al een week geen actie is ondernomen krijgt u een melding. Uiteraard is dit voorbeeld ook van toepassing verder in het proces. Bijvoorbeeld, Status: Wacht op aanbieding. Actie: Feedback krijgen van klant. To-do: Bel klant. Als een kandidaat al een week wacht op feedback: een melding.

Uiteraard kunt u uw eigen workflow instellen, met de stappen die op uw kantoor gebruikelijk zijn. Ook kunt u zelf bepalen na hoeveel tijd u een melding wilt hebben. De volgende dag? Of de week erop? Searchsoftware werkt voor u. Niet andersom.

Enkele functies & voordelen:
– overzicht op het proces: wie zitten er in de pijplijn?
dashboard met acties: wat moet er deze week gebeuren?
– to-do’s voor uzelf of collega’s.
snellere afhandeling sollicitanten.
– customized e-mail templates.
– bellen vanuit het systeem (iPhone).
logboek op acties en wijzigingen.
– zicht op time-to-hire.

Searchsoftware, geeft overzicht. Begin vandaag nog. 

Searchsoftware ontwikkeld voor en door Recruiters
%d bloggers like this: