Hoeveel tijd kost het u om de juiste kandidaat te vinden?

Wat als wij deze tijd nu eens zouden halveren?
De administratieve tijdrovende handelingen voor u automatiseren?
Alle contacten doorzoekbaar, gearchiveerd en gefilterd.
Met 1 druk op de knop.

Met Searchsoftware kunt u in 1x al uw connecties doorzoeken: op LinkedIn, in uw mailbox, in uw telefoon, in uw archief. En eventueel ook alle connecties van uw collega’s. Of zoeken naar mensen die u nog niet kent.
Niet alleen via de geijkte paden (zoals jobboards & linkedin), maar op heel het World Wide Web.  Niet alleen daarbuiten,  maar juist ook in uw persoonlijke archief. U zult merken dat uw eigen netwerk een grotere waarde heeft dan u denkt. 

Bedenk maar eens hoeveel mensen u ooit gesproken heeft, aan bent voorgesteld, e-mailcontact mee hebt gehad of een visitekaartje van hebt gekregen. Weet u nog precies hoe iedereen heet en welke vaardigheden hen kenmerkten? Hoe het met iedereen nu is en of ze nog op dezelfde plek zitten? Dit maakt Searchsoftware voor u inzichtelijk. Big data is geen ver van uw bed show. U bent elke dag bezig met Big Data in uw hoofd en dan is het wel fijn als er extra schijfruimte is in de cloud, zodat u zich weer bezig kunt houden met andere dingen.

Met een full text search is het mogelijk al uw documenten te doorzoeken: cv’s, uw aantekeningen, e-mailcorrespondentie. De perfecte kandidaat is vaak te vinden in uw eigen talentpool. Vanuit een vacature kan direct een match gemaakt worden met mensen binnen of buiten de database. Maak een job aan en Searchsoftware doorzoekt met 1 druk op de knop zelf de bijpassende kandidaten.

Searchsoftware, bespaar geld. Begin vandaag nog.
Searchsoftware ontwikkeld voor en door Recruiters
%d bloggers like this: