Happy holidays & new features

Wat is er bij u in 2014 is gebeurd? Wie heeft u afgelopen jaar gesproken, voorgesteld en geplaatst? Wat speelt er op dit moment allemaal in uw netwerk? En waar bevindt iedereen zich? Searchsoftware houdt het voor u in de gaten, lees er in deze nieuwsbrief meer over.

WIE: People overzicht
U zoekt geschikte kandidaten voor een job. Hoe houdt u overzicht? Wie is er zojuist gesourced? Wie heeft zich aangemeld? Met wie heeft u of uw klant al gesproken? Wij maken het graag visueel inzichtelijk aan de hand van uw eigen workflow.

Job view - screen

WAT: Social timeline 
(New feature)
Wat vinden uw kandidaten en klanten? Waar hebben ze het over? In onze Social timeline ziet u de Tweets van alle mensen in de database van wie hun Twitter-account gekoppeld zijn. Tevens is het mogelijk Twitter-berichten te filteren. Er kunnen dan Tweets aan de search worden toegevoegd, zodat er gezocht kan worden op de trefwoorden die voor u van belang zijn.

SocialTimeline_Searchsoftware

 

WAAR: Google maps met uw kandidaten! (New feature)
Waar zitten uw klanten en kandidaten? Met onze Maps-functionaliteit heeft u snel overzicht en interessante inzichten, bijvoorbeeld: in een oogopslag zien hoe ver de kandidaten van de job vandaan wonen. Er kan worden ingezoomd per locatie, cluster en ook per categorie of workflow-fase.

Searchsoftware_GoogleMaps

Searchsoftware wenst u everything you’re searching for in 2015!
Searchsoftware ontwikkeld voor en door Recruiters
%d bloggers like this: